Sangiovese
30 flasker matcher din søgning. Priserne nedenfor er affiliate links og sidst opdateret 30/11.
Altesino S.p.A. - Societa Agricola Altesino Brunello di Montalcino Montosoli 2017
Kraftig, krydret og kompleks italiensk rødvin fra Toscana distriktet. 75 cl, med en alkoholprocent på 14.5% og docg appellation. Produceret på druesorten sangiovese.
Bør serveres med en temperatur på 16-18 C.
Drikkes bedst indenfor de næste 19 år (2042).
Val di Suga Rosso di Montalcino 2020
Kraftig og kompleks italiensk rødvin fra Toscana distriktet. 75 cl, med en alkoholprocent på 13.5% og doc appellation. Produceret på druesorten sangiovese.
Bør serveres med en temperatur på 16-18 C.
Drikkes bedst indenfor de næste 4 år (2027).
Val di Suga Brunello di Montalcino Vigna Spuntali 2016
Kraftig og frugtig italiensk rødvin fra Toscana distriktet. 75 cl, med en alkoholprocent på 14.5% og docg appellation. Produceret på druesorten sangiovese.
Bør serveres med en temperatur på 16-18 C.
Drikkes bedst indenfor de næste 19 år (2042).
CÃ dei Frati Magnum (1,5 L) CÃ dei Frati Ronchedone 2019
Frugtig italiensk rødvin med en alkoholprocent på 14%. Produceret på druesorterne sangiovese og marzemino.
Bør serveres med en temperatur på 16-18 C.
Drikkes bedst indenfor de næste 4 år (2027).
Val di Suga Brunello di Montalcino Vigna del Lago 2016
Frugtig italiensk rødvin fra Toscana distriktet. 75 cl, med en alkoholprocent på 14% og docg appellation. Produceret på druesorten sangiovese.
Bør serveres med en temperatur på 16-18 C.
Drikkes bedst indenfor de næste 19 år (2042).
Poggio Lauro Gran Vecciano Edizione Limitata 2017
Kompleks italiensk rødvin fra Toscana distriktet med en alkoholprocent på 14.5% og igt appellation. Produceret på druesorterne petit verdot, sangiovese, merlot og syrah.
Drikkes bedst indenfor de næste 9 år (2032).
Castello di Meleto Magnum (1,5 L) Montamirello Toscana Rosso 2020
Krydret italiensk rødvin fra Toscana distriktet. 150 cl (magnum), med en alkoholprocent på 13.5% og igt appellation. Produceret på druesorterne cabernet sauvignon, sangiovese og merlot.
Drikkes bedst indenfor de næste 15 år (2038).